Изберете нашия модерен пансион за кучета

Ако четириногите ви приятели можеха да говорят, щяха да изберат нашия хотел за кучета!

Търсите подходящ хотел за кучета в София? Имате спешен ангажимент извън страната или населеното си място, но не можете да вземете с вас четириногото си приятелче? Вероятно, в момента сте готови дори да загърбите въпросния ангажимент само и само да не изоставяте своето куче само или на грижи, в които нямате особено доверие? Притесненията ви са на път да бъдат загърбени, защото ние от хотел Happy Pets сме тук, за да ви дадем разрешение на вашия проблем! Защото ако вашите четириноги приятели можеха да говорят, веднага щяха да изберат нашия модерен пансион за кучета, а след това да ви пожелаят приятно и ползотворно пътуване. Тук, сред страхотната материална база, която осигуряваме на домашните ви любимци, те ще се чувстват на сигурно, спокойно и най-вече уютно място. Доверете се на екипа от обучени, специално подготвени за всякаква ситуация и готови да изпълнят всяко ваше индивидуално изискване, специалисти с изключително отношение към „посетителите“ ни. Ние не предлагаме просто място, в което да отседнат вашите домашни животни, докато отсъствате. Ние предлагаме алтернатива на вниманието, обичта и грижите, които полагате ежедневно за тях. В хотел за кучета Happy Pets разбираме колко е важно за един стопанин да избере правилното място и екип за временното пребиваване на домашния любимец.

Ето защо в следващите редове ще ви уверим, че доверявайки се на нас, вие поверявате своето обичано куче на хора, които ще разберат вашите притеснения и ще покрият всичките ви очаквания за наистина професионална, персонализирана и качествена услуга. А за нас, модерният пансион за кучета не е просто услуга, той е мисия – да създадем среда и набор от грижи, които максимално да покрият вижданията ви за внимателен подход към животните, предоставяйки им перфектни условия за настаняване, топло гостоприемство и индивидуално отношение.

За да звучат реалистично и да бъдат функционални обещанията ни, че вашето куче ще получи наистина страхотни грижи по време на престоя си при нас, нека ви разкажем накратко за нашия модерен и уютен хотел за животни. По-конкретно, тук ще ви запознаем с условията за настаняване в нашия пансион за кучета. Държим да отбележим, че приемаме всякакви кучета стига да не са агресивни (както към хора, така и към себеподобни)  – без значение от възрастта и породата им, като единствените ни условия е те да са в перфектно здраве, да имат поставени ваксини и успешно да са минали вътрешно и външно обезпаразитяване, като тези неща нагледно можете да удостоверите и с валиден ветеринарно-медицински паспорт.

Екипът ни се състои от истински експерти в отглеждането на домашни животни, в това число сред него има и солиден брой квалифицирани и опитни  ветеринари, оказващи 24-часово ветеринарно обслужване. Специалистите са наясно с повечето навици, особености в грижите и типа разходки и занимания, характерни и важни за различните породи. Въпреки това, ние винаги държим да получим и специалните указания на стопанина за всеки наш индивидуален четириног посетител. Всички кучета получават възможността да бъдат разхождани до 3 пъти дневно в зависимост от климатичните условия, настроението и състоянието си в екологично чист район. В близост до нашия хотел за кучета и по-конкретно в красивите и спокойни поли на Витоша можем да предложим и по-дълги разходки, като за целта не ползваме опасни диви местности, а само специално отредени за това алеи.  Отделно, в двора на хотел Happy Pets условията за игри и занимания също са повече от перфектни. Не на последно място, трябва да споделим, че за по-претенциозните ни клиенти предлагаме и опцията за настаняване във VIP стая за кучета. В нашата галерия със снимки на официалната ни страница можете да видите как изглежда такъв тип помещение.

Oбаждане
Loading...