Изберете правилния хотел за котки

Има два начина да намериш убежище от нещастията на живота: музиката и котките. А ако вие вече сте намерили щастието с това да имате котарак или писана у дома, но търсите временно убежище за него / нея поради спешно пътуване, ангажимент или друга причина, вие сте попаднали на подходящото място! Тук сте, за да се запознаете с правилния хотел за котки! Тук сте, за да намерите подходящото място за няколко дена, седмици или месец за вашата сладка писана или вечно сърдития ви котарак. Тук сте на официалната страница на страхотния хотел за котки в София, в полите на Витоша, сред страхотна природа и чист въздух…Но нека ви разкажем повече за нас, за хотел Happy Pets и за това, което с удоволствие можем да ви предложим, а най-вече това, което ще предложим на вашите любими и сладки котки!

Happy Pets е специализиран хотел за домашни любимци, в който намираме специално място именно за тях, тяхно величество котките. Разполагаме с модерна база, всички необходими условия за един приятен и спокоен престой на вашите любимци. Нашата стая за котки е изцяло пригодена за едно наистина отлично изкарване на времето на вашата сладка писана или мързелив котарак. Без значение от навиците на котката ви, при нас тя ще намери всичко, от което има нужда – от обособени топли места за почивка и сън, през различни занимания като чесалки и малки къщички с лабиринти и играчки, до кътчета за хранене. Не се безпокойте и в случай, че имате котка с особен произход или по-специфична порода. Служителите ни са достатъчно обучени в тази насока и знаем как да подходим към по-своенравните животинчета, както и как да се погрижим за добрата хигиена или прическата на вашата персийка или която и да е друга порода с дълъг косъм. Разполагаме с всички необходими за целта аксесоари и принадлежности, но ако държите да ползваме личните вещи на вашата котка, спокойно можете да ги донесете и ако имате допълнителни изисквания за употребата, ние сме тук, за да ви изслушаме.

Всичко, което се стремим и целим да правим, в уютния хотел за котки Happy Pets е да предоставим на вашите котки спокоен и приятен престой при нас. Затова не спираме не само да обогатяваме своята материална база и да се усъвършенстваме в уменията си за отглеждане на домашни животни, но и да даряваме любов, да се грижим за любимците ви така, сякаш те са наши! Знаем, че в крайна сметка, и с правилния режим, качествената храна и подходящите занимания, вашата котка може да преживее стрес и притеснения, докато ви няма. Ето защо не спираме да подхождаме към всеки наш „посетител“ със специално, индивидуално внимание, подхождайки както с такт, така и с разбиране!

Можете изцяло да се доверите на разкошния хотел за котки Happy Pets! Не се тревожете за ангажиментите си. Отдайте им се, защото през това време ние изцяло ще се отдадем да се погрижим за вашата котка. Ще приемем с широко сърце, с широко отворени врати и с още по-широка усмивка. Happy Pets обича домашните любимци и особено специално отношение именно към котките. Всяко което разбира, при нас се спира!

За допълнителна информация, въпроси или резервации за временен престой на котката ви в нашия хотел, обръщайте се без каквито и да е колебания към консултантите ни както по телефона, така и на място или директно през формата ни за комуникация в официалната ни страница. Гарантираме ви, че ще отговорим на всеки от вас в максимално кратки срокове, както и ще задвижим процедурата по приемане на домашния ви любимец при нас в разумно, съобразено с ангажиментите ви време. Очакваме ви с въпроси и резервации, но най-вече очакваме сладките ви котараци и гальовните ви писани тук при нас.

Happy Pets – правилния хотел за котки и ако човек, наистина, е културен дотолкова, доколкото е способен да разбере котката, ние разполагаме с тази култура, културата да обичаме тези пухкави животинки и да им създадем необходимия уют и спокойствие!

Oбаждане
Loading...